Turska / drama / ’120 / 2022

20:00 / ZRNO PŠENICE

Film je inspiriran životom istanbulskog izaslanika u Velikoj narodnoj skupštini Turske, Serkana Bayrama, koji je odlučio krenuti u borbu protiv marginalizacije i nepravde. Naime, još dok je bio beba, Serkan je teško stradao u požaru koji je izbio u polju pšenice. Dobro svjestan svih prepreka s kojima se susreću osobe s invaliditetom u svakodnevnom životu, Serkan odlučuje iskoristiti svoje znanje i poziciju kako bi milijunima ljudi pružio nadu.

Doğan Ümit Karaca rodio se 1997. godine u turskom gradu Rize. Diplomirao je na Odsjeku radija i televizije Sveučilišta u Ankari. Prvo se okušao režiranjem televizijskih serija i dokumentarnih filmova. Radio je kao pomoćni redatelj na filmovima kao što su Vizontele, Vizontele Tuuba, Organizirani poslovi / Organize işler , Mađioničar / Hokkabaz te kao redatelj TV serija kao što su Zbogom Rumelijo / Elveda Rumeli , Grmuša / Çalıkuşu , Pepeo i vatra / Kül ve Ateş .

Godina

2022.

Trajanje

'120

Redatelj

Doğan Ümit Karaca

Scenarij

Volkan Kapkın

Direktor fotografije

Ahmet Münür Gürsoy

Glazba

Yıldıray Gürgen

Uloge

Yeliz Akkaya, Deniz Arna, Yusuf Aytekin, Erkan Bektaş, Devrim Kabacaoğlu, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Sinem Reyhan Kıroğlu, Kutsi, Taha Yusuf Tan